Kaleien in en rond Olen


Kaleien is terug van weggeweest. Kaleien is een eeuwenoude verftechniek die een woning een robuuste, artisanale uitstraling geeft. Kaleiverf is een mengsel van rivierzand en kalk en wordt door middel van een blokkwast op gevels en binnen- en buitenmuren aangebracht.

 

Ook bij Wils Painting zijn wij gespecialiseerd in deze traditionele, bijzondere verftechniek. Wij ontfermen ons over het kaleien van alle soorten woningen in Nijlen en ruime omgeving.

 

Wilt u uw gevel kaleien of bent u van plan om uw muren te kaleien in of rondom de gemeente Olen? Neem hier contact met ons op!


Ontdek de voordelen van kaleien


Niet voor niets is kaleien opnieuw “in”. Door uw muren en/of gevels te schilderen met kalkverf geniet u van de volgende, aantrekkelijke voordelen:

 

Goede isolator
Een muur of gevel die met kalei behandeld is, is veel beter bestand tegen wind dan een muur die behandeld is met een andere verf.


Zeg maar dag tegen vochtproblemen
Vocht krijgt geen kans om door te dringen in een gekaleide muur.


Geen oneffenheden meer
Kaleien, of schilderen met kalkverf, werkt alle oneffenheden weg.


Eindeloze toepassingsmogelijkheden
Vroeger was kaleiverf vooral te zien op de gevels en muren van landelijke, pastorale woningen. Tegenwoordig wordt deze techniek ook gebruikt voor moderne en industriële woningen.


Meerdere kleuren mogelijk
De traditionele kleur van kaleiverf is wit. Maar als u liever een andere kleur ziet, is dat geen enkel probleem.

 

Wenst u uw woning in of rondom Olen een authentieke uitstraling te geven? Vraag direct een gratis offerte aan bij Wils Painting en laat uw woning kaleien!


Kaleiwerken met een onovertreffelijke service


Droomt u er al jaren van om uw woning of bijgebouw te laten kaleien? Wacht niet langer en geef uw binnen- en buitenmuren en/of gevels een originele, landelijke uitstraling. Onze verfspecialisten staan elke dag opnieuw klaar om u bij te staan met professioneel kleur- en verfadvies en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

 

Ook voor de verftextuur en -techniek geven wij u de juiste adviezen. Wij houden rekening met de grootte van het te kaleien oppervlak, uw eigen wensen en ideeën en uw budget voor het opstellen van een offerte op maat van uw behoeften. Wenst u een wijziging aan te brengen of heeft u nog een bijkomende opmerking? Onze schilderwerken gaan pas van start wanneer u helemaal tevreden bent.

 

Wilt u uw gevel of muren kaleien in regio Olen? Vraag hier gratis een geheel vrijblijvende offerte aan!